Cautare

787 de rezultate pentru "afrodisiac natural" (6.48 secunde)
Ficatul iubeste lamaile pentru ca acestea sunt un excelent stimulent natural pentru ficat, prin capacitatea sucului de lamaie de a dizolva acidului uric si alte otravuri care se acumuleaza in ficat. ... Toata lamaia, consumata ca atare este un excelent medicament natural pentru distrugerea viermilor intestinali.
Pielea produce in mod normal antibiotuc natural. Produsul este extras din fito complex care stimuleaza sinteza antibioticului natural stopand astfel efectele bacteriilor.
Fructele reprezinta un remediu natural pentru tratarea sau calmarea unor raceli, tuse ori reactii alergice, neavand efectele secundare manifestate in cazul tratamentului.
Usturoiul este cel mai puternic antigripal natural cunoscut. ... De asemenea, este recomandat sa consumati suc natural de portocale, lamai sau grepfruit care contine vitamina C.
Remediu natural pentru deblocarea venelor inimii Daca suferiti de o afectiune cardiaca, daca vi s-a recomandat o angiografie sau un bypass, asteptati putin.
Este vorba de un lac natural aparut recent, iar spectaculozitatea sa este data de frumusetea culorii de un albastru precum cerul.
Practic, Australia a pierdut cursa cu Qatar, pe care spera sa il depaseasca in 2018, pentru a deveni principalul exportator de gaz natural lichefiat la nivel mondial. ... Astfel, firmele din SUA vor exploata resursele locale, folosind pentru lichefiere si transport infrastructura deja construita in epoca exploatarii gazului natural.
Contuziile si chiar loviturile minore la cap grabesc procesul natural de imbatranire a creierului, arata un studiu recent. Oamenii de stiinta de la Universitatea Michigan au descoperit ca loviturile afecteaza mai ales atentia, controlul impulsurilor, dar si echilibrul.
"Speram la o descoperire de proportii" Cercetatorii americani au descoperit urme de apa "magmatica" pe Luna, in mineralele colectate de pe satelitul natural al Pamantului, potrivit unui studiu publicat recent in revista Science.
Beneficiile propolisului pentru sanatate Propolisul este un produs natural care ofera surprinzator de multe beneficii in privinta sanatatii.
Sotii Florentina si George Ionita de la Natural Bucovinean au participat recent la targul de la Sala Dalles cu: ... Sapunurile Natural Bucovinean sunt realizate manual, folosind metoda de prelucrare la rece, care pastreaza glicerina in stare naturala.
Familia Vespan, adica Gheorghe Vespan, Mioara Vespan si Dragos Vespan - fiul celor doi, distribuitor pe Bucuresti, participa cu un stand Perla Moldovei - apa natural alcalina - in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Cicatricele constituie o parte a procesului natural de vindecare. Sunt formate din tesut fibros, ce inlocuieste colagenul normal, dupa traumatisme care afecteaza integritatea cutanata, pana la nivelul dermului:
Nu uita de sucul natural de zmeura, ideal in astfel de cazuri. ... Lamaia, consumata proaspata sau sub forma sucului natural, este si ea un remediu eficient impotriva raului de masina sau avion.
Rasnita cu Piper si Lamaie de la Kotanyi este un must have rafinat si natural al preparatelor din peste si al salatelor, o combinatie unica si racoroasa a gustului acrisor de citrice cu aroma picanta a piperului.
Vitamina C naturala este un supliment natural sub forma de pulbere din fructe. ... Al doilea produs de la Zenyth lansat la Club Sofa a fost Biogreens, combustibilul 100% natural al organismului omului modern.
ArtroHelp Repair (regenerator si protector articular) si ArtroHelp Calm (antiiflamator natural). ... ArtroHelp Repair poate deveni revolutionar in acest domeniu, produsul fiind unul natural si benefic".
Carnea de provenienta bio Bineinteles ca sursele de carne bio sunt o alegere mai buna deoarece carnea de vita crescuta in mod natural contine o cantitate mai mica de grasime de 7-10 g/100 g fata de 14-16 g/100 g la cea hranita cu porumb.
Protezele confectionate din materiale de calitate, pe baza unor tehnologii avansate, reproduc cu fidelitate profilul natural la sanului.
- unt de cacao - sapun natural cu zinc - ulei hidratant cu galbenele - deodorant deo-stick natural unisex - balsam pentru par cu argan si miere - crema solida scrub - ulei lichid - sapunuri anticelulitice, pentru piele grasa/acnee si piele normala Puteti achizitiona aceste produse de pe site-ul www.miledy.ro si de la targurile traditionale Piata Taraneasca si Mester(Esti)!
google-analytics.com